Kontakt med Kommunen

Tidigt i morse ringde jag kommunen för att ivrigt skaka fram lite information om bygglovets nuvarande status. Tydligen var jag lite väl ivrig då jag fick till svar att det inte ens gått två veckor och att det var rykande färskt. Dock så verkade allt vara i sin ordning. Dock frågade personen på kundtjänst om vi hade skickat in nybyggnadskartan till vår bygglovshandläggare. Vi visste inte ens om att vi blivit tilldelade någon sådan än, men jag fick fram ett namn och skickade omedelbart in nybyggnadskartan till denne.

Lite konstigt att inte bygglovshandläggaren kan se ett dokument som är tilldelat bygglovets handlingar? Jag är iallafall lite lätt förvirrad, men bygglovshandläggaren har iallafall fått nybyggnadskartan via mail nu. Dock var hen på semester och åter imorgon. Fortsättning följer..

Uppdatering 2014-11-11:
Idag fick jag lite feedback från bygglovshandläggaren som meddelande att de ännu inte börjat behandlat ärendet, men att handlingarna är kompletta. Alltid något!